USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.35 10.50

Євробляхери перекрили центр Львова

28 Березня 2019 14:53
У Львові власники автомобілів з іноземною реєстрацією заблокували одну з центральних вулиць, вимагаючи знизити ставки розмитнення таких автомобілів. Про це повідомила представник патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, передає Укрінформ.

«Під львівською митницею проходить, за словами активістів, безстрокова акція протесту. На місці працює слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Патрульні регулюють рух», – повідомила Рибій.



Акцію протесту проводять представники організації Авто Євро Сила, які вимагають скасування акцизу на розмитнення автомобілів з єврореєстрацією. Вони вважають, що загальна вартість розмитнення не повинна перевищувати 40% від вартості автомобіля.

За словами протестувальників, їх акція проводиться саме сьогодні, оскільки у Львові проходить міжнародна зустріч керівників митних органів. У ній беруть участь представники п’яти країн: України, Польщі, Болгарії, Словаччини та Угорщини.

Це перша зустріч на рівні керівників у такому форматі. Метою зустрічі є координація дій митних адміністрацій країн-учасниць у боротьбі з контрабандою, у тому числі контрафактного алкоголю та тютюнових виробів, зброї, наркотичних речовин та бурштину, тощо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Упс! Показати IP 28 Березня 2019 15:40
Досі не второпали ,що в бюджеті прірва й грошей катма , а на них можна вирішити сяк-так проблему наповнення бюджету.Ото ж -не сіпайтесь ,з державою в азартні ігри не грайтеся ,змиряться й платитимуть.
ссд Показати IP 28 Березня 2019 17:45
Молодці треба їх в жопу єб***! схеми прикривати! а взагалі руки рубати,маєтки палити!і тоді ні хто не буде красти!!!!
Ви молодці Показати IP 28 Березня 2019 18:29
Євробляхері, ви просто красунчики!!! Якщо вони крадуть і найо....., то і вам можна! Давайте до останнього хиртро_опого !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus