USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Яскраві миті осені, що минає: захід сонця

7 Листопада 2015 09:40
Минулі вихідні потішили мешканців обласного центру чудовою осінньою погодою. На безхмарному блакитному небі яскраво світило сонце, яке давало можливість у повній мірі насолодитись яскравими оксамитовими барвами волинської осені, а стовпчики термометрів подекуди заходили за відмітку 10 градусів вище нуля.

Гортаючи прогнози погоди на ці вихідні та на весь наступний тиждень на різних сайтах, розуміємо, що наврядчи найближчим часом настільки чудова погода знову потішить лучан та гостей міста.

Особливо вражаючими у ті дні були миті заходу сонця. У повній мірі насолодитись цим видовищем можна було лише за межами міста. Проте активісти Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» побачили цю неймовірну красу та зафіксували її найяскравіші миті об'єктивами своїх фотоапаратів на луцькому військовому аеродромі.

Хлопці довели, що можуть досить вдало фіксувати не тільки красу польотів залізних птахів, а й надзвичайну красу самого П'ятого Океану, у якому ці птахи літають.

Отже, пропонуємо Вашій увазі фоторепортаж з кадрами заходу сонця 31-ого жовтня, а також 1-ого та 2-ого листопада, підготовлений любителями волинського неба.

«Небо (Caelum - лат.) - це надзвичайно сильний наркотик природного походження. Вводиться внутрішньодушевно за допомогою літального апарату, який відіграє роль шприца. Небо викликає абсолютне та невиліковне звикання з першого прийому. Небо характеризується постійним нездоланним потягом до нього. Систематичне вживання неба викликає потребу в постійному збільшенні доз, при цьому, на відміну від інших наркотиков, передозування небом неможливе. При систематичному вживанні небо викликає в організмі та психіці людини незворотні процеси фізичного та психічного омолоджения, оптимізму та ейфорії, які потім змінюються станом повного душевного спокою. Утримання від вживання неба супроводжується абстинентним синдромом (ломкою), депресією, песимізмом та психозами» - співзасновник Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» Ілля Сметанін.
Вечір 31 жовтня
Вечір 31 жовтня


Вечір 1 листопада
Вечір 1 листопада

Вечір 2 листопада
Вечір 2 листопада
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Роман Показати IP 7 Листопада 2015 11:40
шлак
lord Показати IP 7 Листопада 2015 19:32
Слабовато
Minx Показати IP 7 Листопада 2015 19:35
Нормальні фото без фотошопу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus