USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Які проблеми найбільше турбують українців. Інфографіка

9 Липня 2018 07:00
За даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, найбільше респондентів в Україні турбують війна на Сході, рівень життя та економічна ситуація.

Навіть на Сході та Півдні статус російської мови, яким спекулюють політики, непокоїть людей найменше з усіх питань. Втім, і "відродження української нації" - теж посідає одне з останніх місць, йдеться у матеріалі порталу Тексти.

КМІС розподіляє у таблицях респондентів за віком, статтю, регіонами, освітою, міським та сільським населенням - а також простежує часову динаміку відповідей, оскільки те саме дослідження проводиться в різні роки.

З естетичних міркувань Тексти скоротили формулювання, щоб краще виглядали картинки - точні формулювання можна подивитися у прес-релізі.

Методом особистого інтерв'ю опитано 2025 респондентів, що мешкають у 108 населених пунктах усіх областей України (окрім АР Крим) за вибіркою, репрезентативною для населення України віком від 18 років.

Статистична похибка: 3,3% — для показників близьких до 50%, 2,8% — для показників близьких до 25%, 2,0% — для показників близьких до 10%, 1,4% — для показників близьких до 5%.

Динаміка: відсортовано за найсвіжішими даними - 2018 роком.

Видно, що перші шість позицій лишаються незмінними. В останніх місцях відбуваються зміни: скажімо, той же статус російської турбує людей дещо більше - але в межах, близьких до статистичної похибки.

Регіональний зріз Тексти відсортували за центральним географічним регіоном як найбільш "нейтральним".

Статевий зріз відсортували за тим, що найбільше непокоїть жінок - утім, попри певні розбіжності в цифрах, перші шість пунктів у чоловіків ті самі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справедливий Показати IP 9 Липня 2018 07:56
Мда, коли немає чим платити за компослуги, з труднощами одягаю дітей і себе, то мене ще має хвилювати статус російської мови і давно про.....аний Крим?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus