USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Як захиститися в разі нападу. Поради експерта

10 Березня 2014 08:02
В умовах небезпеки для життя і здоров’я важливо знати елементарні правила самозахисту.

Намагатися не впасти на землю, коли на тебе нападають, прикривати голову руками і берегти її від ударів радить Ігор Юхименко, старший тренер збірної України з джиу-джитсу, президент Волинської обласної організації Асоціації джиу-джитсу України.

Про методи самооборони він повідомив виданню «Volyn Times». З його слів, одяг має бути щільним.

«Має бути закрите лице, шия, бо це слабкі місця. Люди мають бути згуртовані. Бо разом легше захищатися, прикриватися під час ударів кийками.

Голову треба прикривати руками при падінні на землю», - каже він.

Якщо ви опинилися сам на сам із нападниками, найліпше в такому випадку втікати, - переконаний Ігор Юхименко. Можна на вулицю брати з собою тренованих собак, але, як вважає фахівець, працівники спецпідрозділів знають, як їх нейтралізувати.

«Якщо це працівники міліції, чи інших служб, чи люди не з силових структур, але ті, які знають свою справу… Коли їх беруть на роботу, то беруть підготовлених людей, тому думаю, що собаки - не надто велика поміч для захисту. Собака буде якоюсь перешкодою, але не більше», - вважає експерт.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus