USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Як узаконити будівництво. ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ

22 Липня 2015 11:30
Державна архітектурно-будівельна інспекція України розробила інформаційний відеоролик, який допоможе громадянам скористатися їхнім правом на так звану «будівельну амністію» та узаконити самочинне будівництво.

Він покроково пояснює порядок дій, який має здійснити громадянин, аби узаконити самочинне будівництво, побудоване в період з 1992 по 2011 рік.

ДАБІ сподівається, що така відеоінструкція прискорить реалізацію на практиці законодавчих норм про «будівельну амністію».

Нагадаємо, що в Україні почала діяти так звана «будівельна амністія». Це доступний та швидкий спосіб легалізувати самочинні будівництва, якщо будівельні роботи відбувалися в період з 5 серпня 1992 по 12 березня 2011 року і не порушують державних будівельних норм щодо розміщення об’єкту.

Зареєструвати «самобуди» можна буде ще до кінця 2015 року.



З детальною інформацією щодо реалізації «будівельної амністії» можна ознайомитись на офіційному сайті ДАБІ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus