USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Як на Волині готуються до міжнародного авторалі. Відео

11 Серпня 2017 08:30
На берегах Великого Згоранського озера 13-го серпня кращі гонщики з кількох держав спробують якомога швидше пройти смугу бездоріжжя. Цьогоріч, окрім боліт та пагорбів, екіпажі долатимуть штучні конструкції, інформує Кордон.

Однією з найцікавіших буде локація “терези”, потрапивши на яку водій має настільки вправно маневрувати автомобілем, щоб зрівноважити шальки колоди, яка балансує в повітрі.

9-го серпня організатори авторалі облаштовували територію, де мають відбутися перегони. Один із екіпажів, що братиме участь в екстремальних заїздах, випробував кожен елемент шляху на прохідність.



Нагадуємо, що реєстрація триватиме 13-го серпня з 10 до 11 год, далі гонщики одразу стартують.

Не забувайте про вимоги безпеки при перебуванні на території авторалі. Пильнуйте за дітьми, не вибігайте на трасу, не заходьте за обмежувальні стрічки. Поважайте оточуючих – не вживайте алкоголю та не куріть тютюнових виробів поблизу людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus