USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.26 10.50

«Я та міська рада захищаємо інтереси лучан», – Пустовіт про перенесення ринку

5 Лютого 2020 10:00
Про перенесення Центрального ринку в Луцьку підприємців повідомляли ще 15 грудня, але оскільки останні нарікали, що закупили перед новим роком товар, який їм треба було розпродати, то перенесення тимчасово відтермінували.

Про це під час виконкому розповів виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт у заяві для преси щодо знесення Центрального ринку та вчорашніх подій.

«Вчора ввечері працівниками департаменту муніципальної варти була вчинена спроба демонтувати незаконно встановлені контейнери. Це не спонтанний акт, не імпровізація. 29 січня була розірвана угоджа з КП «Луцькі ринки» щодо подальшого використання комунальної землі. Нагадаю, міська рада прийняла рішення не продовжувати оренду території, яку займає Центральний ринок, для торгівлі, за виключенням критого павільйону, який є у приватній власності. Всі решта контейнери, відповідно до рішення міськради, мали перенести. Є нова територія, новий ринок почав функціонувати. Багато підприємців переїхали. Питання перенесення МАФів звучало вже давно. Про перенесення ще казали 15 грудня, але говорили, що підприємці закупили товар і їм треба було його розпродати, тому це відклали», - зазначив Пустовіт.
Він пригадав, що була створена робоча група, яка розглядала питання перенесення.

«Що стосується вимог підприємців, які пропонують зібрати сесію та скасувати рішення про розірвання договору, то цього не буде, оскільки рішення скасовує суд, - зазначив Григорій Пустовіт. – Сподіваюся всім оцінка буде дана. Я розумію працівників ринку, які захищають свою роботу. Але я та міська рада захищаємо інтереси лучан. Інтерес один – місто має мати гарну атракцію біля замку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
муся Показати IP 5 Лютого 2020 10:21
Як ви вже всі надоїли. зі своїм рбазаром!!!!!!!!!!!!!!!! шо - ті , шо -ті.
Лучанин Показати IP 5 Лютого 2020 10:36
Можна опублікувати прізвища тієї пари лучан? Адже інші, чиї інтереси захищають живуть за містом.
Анонім Показати IP 5 Лютого 2020 11:18
А хто такий ПУСТОВІТ? ДЕ ЗАКОННООБРАНИЙ МЕР МІСТА? Чотири роки вже немаємо мера - нікого не хвилює дане питання? Хто керує містом?
Отакої Показати IP 5 Лютого 2020 11:20
Як казав Паніковський до Балаганова-"Кто ти такой..."
оса Показати IP 5 Лютого 2020 11:43
А давайте вибори проведемо і одночасно запитаєте у лучан чи ринок потрібен. А то «інтереси лучан» ніхто до уваги не бере
лучанин Показати IP 5 Лютого 2020 12:07
" Інтерес один – місто має мати гарну атракцію біля замку»." Може для покращення атракції знести житлові будинки біля замку ?
ПРОПОНУЮ СТВОРИТИ П Показати IP 5 Лютого 2020 12:12
"Але я та міська рада захищаємо інтереси лучан. Інтерес один – місто має мати гарну атракцію біля замку».:сказав Пустоцвіт Влада повинна захищати інтреси ВСЬОГО народу,а не лише окремої ланки. А в ситуаціі зі Старим ринком ,то це інтереси не самих лише лучан,а ВОЛИНЯН. Всі знають послугами цього ринку користуються люди зі всіеї області і навіть з за її меж. Також всі знають ,що цей ринок всім відомий як "Сільський",бо відпочатку на цьому ринку могли збути свою продукцію (здоьуту важкою працею)саме селяни. І всім ,осоливо лучанам похилого віку,так і селянам місце розташування Старого ринку було ЗРУЧНЕ. Та схоже на те,що комусь з місцевих князьків ,ця територія дуже приглянулася і привабливі бариші (якими можна було б поповнити свої мільйони ) просто затуманили совість. Де ж вони будуть зважати на ту верству населення для яких Старий ринок це місце виживання. Ситий голодного ніколи не зрозуміе. Отож -ПРОПОНУЮ СТВОРИТИ ПЕТИЦІЮ ПРОТИ ПЕРЕНЕСЕННЯ РИНКУ!
Село до ПРОПОНУЮ СТВОРИТИ П Показати IP 5 Лютого 2020 12:51
приїхав продавати власно вирощену полуницю на весні, ціну поставив нижчу риночної, щоб дододму не везти, бо пропаде!, на базарі (Варшавка) підійшли муніципали, намікаючи на не ринкові ціни, оштрафували за торгівлю в не встановленому місці!
Луцьк до ПРОПОНУЮ СТВОРИТИ П Показати IP 5 Лютого 2020 14:00
Ринок не закривають ,а ПЕРЕНОСЯТЬ .Щодо селян :з села торгує 5 людей,а вся інша маса це перекупи.Хто купує товари і продукти на старому ринку ,той буде купувати і на Новому ринку. Не купую нічого на цьому ринку,бо бридко зайти.Якщо облаштують Новий ринок і буде порядок ,залюбки скуплятимусь там.Люди ,дайте зробити місто привабливим і затишним.Вам дають робочі місця -працюйте,не ставте своі інтереси вище громади
Петиція Показати IP 5 Лютого 2020 12:20
Підтимую оса. Проную створити запитити в народу і створити Петицію проти перенесення Старого ринку. Це певно буде найкращий варіант вирішення ціеїпроблеми

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus