USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Визначили найкращого читача. ФОТО

23 Березня 2012 11:06
Найкращого читача визначали у міській центральній бібліотеці для дітей в рамках заходів Всеукраїнського тижня дитячого читання.
Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.
Бібліотека майбутнього, значимість книги і читання у житті людини, яку літературу варто читати ‒ на ці та інші теми дискутували юні читачі міських книгозбірень ‒ учасники конкурсу: Андрій Супрунюк, Владислав Гловацький, Валентин Сіненок, Людмила Трач, Вікторія Гресь, Дарина Марчук, Марина Мальчевська, Соломія Безкоровайна та Валерія Юхта.
Перемогу у конкурсі та титул «Найкращий читач» за рішенням журі конкурсу здобули Валерія Юхта, Людмила Трач, Вікторія Гресь, Андрій Супрунюк.

Окрім того, учасники заходу переглянули бібліотечну виставку «Подорож країною книг», здійснили відеомандрівку в найкрасивіші бібліотеки світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчителька Показати IP 23 Березня 2012 16:53
Є в 4 гімназії діти, які не знають компютера, бо багато читають книг! Але їх немає тут. І це якось образливо... Як цікаво визначають тих "активістів"? Мабуть як тушок, за блат чи гроші?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus