USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

«Вийшов від дилерки й одразу ширнувся»: лучани скаржаться на наркопритон в будинку

29 Жовтня 2020 17:25
Жителі багатоквартирного будинку на проспекті Соборності скаржаться, що в одній з квартир влаштували наркопритон, де торгують наркотиками.

А наркомани, як то кажуть - «не відходячи від каси», купивши наркотики_ колють їх собі просто у під’їзді або ліфті. Про це повідомила Оксана Должко у фейсбуці.

Крім того, лучанка оприлюднила світлину ліфта, на дверях якого та всередині видно сліди крові одного з таких споживачів дурману. А цим ліфтом їздять діти, які можуть підчепити від такого контакту небезпечну хворобу.

«Ніколи не було і от знову! Ця кров на фото - кров наркомана. Чоловіка, який забив на все і всіх. Вийшов від дилерки й одразу ширнувся... прямо в ліфті.

Іронія в тім, що правоохоронцям добре знайома ця квартира, знають, хто продає, хто купує.

Поліція Волинської області коли нарешті будете реагувати? Чого чекаєте?» - пише лучанка у соцмережі.
Раніше жителі цього ж будинку вже писали колективну заяву до поліції про те, що їхні сусіди влаштували наркопритон. Згодом правоохоронці під час обшуків затримали 4 особи та вилучили у них нарковмісну речовину
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Просто Показати IP 29 Жовтня 2020 22:32
Якщо з 35 квартир нема адекватних мужиків, щоб до фіолетового кольору тіла розказали торгашам, то поліції ще більш пофіг.
Andrij до Просто Показати IP 29 Жовтня 2020 23:17
А навiщо iм кримiнальна вiдповiдальнiсть за самосуд, на все це э полiцiя....
Анонім до Просто Показати IP 30 Жовтня 2020 02:42
Який ти розумний! Наша поліція і почне тягати тих мужиків які розмажуть наркоманів та торгашів по стінці. Бо що візьмеш з наркомана? А мужики мають сім'ї, працюють, заробляють гроші. От їх можна і тягати... Таке наше правосуддя.
монтана Показати IP 30 Жовтня 2020 16:02
А що були контрольні закупки ? Санкція на обшук ?? Тоді усе БРЕДЯТІНА !!
Правда Показати IP 1 Листопада 2020 20:12
А нащо ж гроші втрачати за те, що прикоивать притог?? Так?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus