USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Витинаний Луцьк: місто на папері

26 Серпня 2017 19:58
У рамках проекту «Витинанка – вільне мистецтво» лучани та гості міста мали можливість ознайомитися із роботами художниці Олесі Іщук «Вітаємо Луцьк».

Виставка, яка присвячена обласному центру Волині, складається з витинанок, тобто робіт із білого або кольорового паперу, виготовлених за допомогою ножиць. До слова, витинанки – це вид давньослов'янського, зокрема українського народного декоративного мистецтва.

Праці майстрині виставляються у клубі «Патріот Батьківщини» з 21 по 27 серпня.

У вітринах закладу вивішені витинанки висотою близько двох метрів, тож картини важко не помітити. Також присутні роботи меншого масштабу, але не значущості, вони чарують витонченістю роботи та увагою до деталей.

Як зазначила завідувач клубу «Патріот Батьківщини» Ольга Тиха загалом колекція робіт художниці налічує близько тисячі екземплярів. Спеціально для виставки майстриня створила нові роботи присвячені нашому місту.
На фото - Ольга Тиха
На фото - Ольга Тиха
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus