USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Виставка пухнастиків: лучани показали улюблених «мурчиків». Фото

24 Грудня 2017 14:12
Майкуни, шотландські висловухі, сфінкси – саме таке різноманіття порід котів можна було спостерігати на виставці, яка відбувається в стінах спортивно-розважального комплексу «AdrenalinCity» 24 грудня.

Зауважимо, до участі у виставці допускалися як коти та кішечки з родоводом, так і без, але однією з умов було те, що всі тварини мали бути вакциновані, чисті та охайні.

Так, господарі котів увесь час причісували своїх улюбленців, аби їхні «мурчики» постали перед лучанами у всій красі.

Одна з організаторів виставки Юлія Поліщук розповіла, що сьогодні відвідувачі мають змогу побачити 30 різних видів котів. З її слів, вона разом зі своїм улюбленцем Сапфіром беруть участь у подібних виставках, як тільки з’являється така нагода.

Як зауважила власниця шотландського висловухого кота Річика Лілія Козакова, це перша участь її улюбленця в подібному заході. Жінка додала, що кожен власника кота хоче показати його красу іншим людям.

Власниця хайленда Марго Ольга Дашкевич підкреслила, що на виставці є консультант, який може розповісти про породні ознаки та записати їх в паспорт, тому вона хотіла, щоб її улюблениця отримала запис про породу.

Президент племінного фелінологічного центру «Пан Коцький» Тетяна Дячук каже, що сьогоднішня виставка має просвітницьку мету та спрямована на те, щоб показати, що коти бувають найрізноманітніших порід, тому кожен може завести кішку, яка йому до вподоби.

«На сьогодні у світі зареєстровано більше 50 порід домашніх котів. Породи постійно розвиваються, тому ми хочемо показати, що племінне розведення тварин – досить цікава справа, вона привчає дітей любити тварин та показує, що кішка – найвище творіння природи. Кожна тварина гідна того, щоб її показували, любили та захоплювалися нею», - розповідає Тетяна Дячук.

Виставка триватиме до 18.00 години, тож лучани ще можуть встигнути побачити та погладити кішок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіндрат Панасович Показати IP 24 Грудня 2017 14:23
https://www.youtube.com/watch?v=xIGHZ6fv6TM
хехъ Показати IP 24 Грудня 2017 16:03
Коты спасут эту чертову землю с людьми и тараканами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus