USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Вишиті картини волинський боєць продає на підтримку своїх побратимів

27 Лютого 2017 10:21
Нові роботи волинського героя АТО, вишивальника Андрія Слюсарчука, на своїй сторінці у Фейсбук продемонструвала Людмила Савіна.

Серед робіт - вишивані сорочки, сукні, картини.

Напередодні Великого посту, у Прощену неділю пані Людмила відвідала сім'ю важкопораненого Героя Андрія Слюсарчука, легендарного волинського вишивальника.

«Самого Андрія вдома не було - поїхав на чергову реабілітацію в санаторій «Одеса» (Одеса), адже стан здоров'я чоловіка дедалі гірший... Дякувати Богу, санаторні процедури дають свою користь і болі хоч трохи вщухли! Користуючись нагодою, дякуємо санаторію «Одеса» за безкоштовну реабілітацію для бійців АТО, які мають травми опорно-рухового апарату!

Андрій не покидає свою «рятівну» справу і уже назбирав цілу колекцію вишитих робіт у батьківській хаті!» - йдеться у дописі волонтерки.

З її слів, у кожну роботу Андрій вкладає душу. Кожна ікона випромінює добро та ніби обіймає теплом.

«Купуючи в Андрія роботи, ви допомагаєте не лише йому на лікування та проживання, а й висловлюєте цим свою вдячність за мирне небо... А частину з зароблених коштів він обов’язково передає побратимам на схід, які й досі воюють за нашу свободу... Андрій продає роботи майже за собівартістю, адже (як він каже) гроші у справі неголовне - головне, щоб його роботи приносили користь та оберігали своїх власників!» - пише Людмила Савіна.

Контактний телефон Андрія для замовлення чи покупки роботи: +380986307414.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що медикам досі не вдається відновити сон бійцю колишньої 51 бригади 34-річному Андрію Слюсарчуку. Заснути йому вдається тільки у лікарні під крапельницями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus