USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

«Випадки смороду в Луцьку є несистемними», - заступник міського голови

8 Травня 2018 09:07
Багато лучан скаржилися щодо виникнення смороду у місті, однак усі випадки мають несистемний характер, тобто запах виникає щоразу в іншому місці.

Про це під час оперативної наради 8 травня розповів заступник міського голови Костянтин Петрочук.

«Було дуже багато звернень щодо смороду, але вони мають несистемний характер. Робоча група дала висновки, що запахи виникають не в одному місці, тобто вони є щоразу в інших місцях та з різною інтенсивністю. Раніше вони були на 33-му та 40-му мікрорайонах, а тепер виникають у центрі міста, на проспекті Волі та вулиці Шопена», - зазначив Костянтин Петрочук. Та зробив висновки, що запахи виникають через вкиди в системи стічних вод та каналізацію.

«Робота у цьому напрямку активізована. Ми маємо відвідувати жителів приватного сектору, аби перевірити, куди вони зливають стічні води. Також є версія з диверсійними вкидами, але нагадаю, у нас є одна точка, де можна зливати відходи, - Мамсурова», - підсумував заступник міського голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
+ Показати IP 8 Травня 2018 09:32
"... як ніби дріжджі вкинули в гі&но ! "
місцева Показати IP 8 Травня 2018 09:46
як є не системними? щодня на Грушевського 9а, сморід, або ввечері,або вночі! Травите людей!
ff Показати IP 8 Травня 2018 10:16
Бгг. Кожну суботу в районі Набережної з 9 до 12 покурити навіть не можна бо смердить шо ппц + кожний раз перед дощем. Зливає якась собака щось
Лучанин Показати IP 8 Травня 2018 10:21
В зимку міська влада заявляла що сморід подолано. Вчора район Володимирська -Тарасова сморід нестерпний в 8 год вечора
Лучанин Показати IP 8 Травня 2018 11:03
Це називається влада зробила все, що могла... Питання навіщо ходити на роботу, якщо питання міста не можна вирішити. Виходить робота посадовця - це постійні наради, підготовка до нарад, обговорення нарад, критикування нарад... Коротше, не видно зацікавлення у вирішенні проблем.
Лучанин Показати IP 8 Травня 2018 11:17
В центрі смердить постійно, вчора ввечері на Володимирській смерділо. На ніч мусимо закривати всі вікна щоб вижити до ранку. А міськрада говорить тільки про несистемний характер? Це в 2018 році не можна камер понатикати щоб бачити хто де коли і що зливає? Ви ж створили муніципальну поліцію, то нехай і розберуться звідки проблеми. Ще є пивзавод, можна і на нього звернути увагу, як варіант. Чому? А мене нещодавно пивом португальским вгостили, так от коли випив і занюхнув залишки в пляшці, то відразу згадав цю проблему.
Луцьк Показати IP 8 Травня 2018 11:35
Саме цікаве - що нашій владі до одного місця це все. Якби воняло біля їхніх віл - знайшли би зразу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А так - якщо їм це не мішає - значить це буде завжди, постійно і системно. Що б хто не говорив і не кричав!!!!!!!!!!!!!!!!
Anat Показати IP 8 Травня 2018 12:11
неситтемний є сморід а робота пана петрочука який пообіцяв що ще минулого року вирішить цю проблему....
Ніла Показати IP 8 Травня 2018 14:01
Ідіоти повні, нехай подивляться на звернення, в районі Чернишевського вонь постійна, ввечері починається, а вночі посилюється, блюємо, кашляємо, а для них несистемно, совісті нуль.
Пройшло Показати IP 8 Травня 2018 19:50
На чернишевського великий часний сектор 40% з яких насосом качають собі або на сусідні участи де ніхто не проживає ... вечорами і ночами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus