USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Викрутки, цвяхи, газові балончики: що луцькі базарники радили колегам брати на «чергування»

6 Лютого 2020 11:27
Учасники Viber-спільноти «Порятунок Центрального ринку» радять брати на «чергування» викрутку, цвях, балончик зі сльозогінним газом. Мовляв, з таким набором суд не побачить умислу підготовки «певних дій».

Скріншоти спілкування підприємців опублікував департамент муніципальної варти Луцької міської ради у фейсбуці.

«5 лютого до департаменту звернулися підприємці з Центрального ринку, які надали докази (внутрішню переписку, - ред.) того, що саме працівники ринку готувались до демонтажу з певним озброєнням, шукали балаклави, аби в такий спосіб провокувати бійки, нищили техніку з метою створення резонансу подій», - йдеться у заяві муніципалів
Зазначимо, що внаслідок сутичок з підприємцями працівник департаменту отримав серйозні травми голови, його у важкому стані госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Також муніципали спростували інформацію про те, що працівники департаменту перебували на демонтажі без розпізнавальних знаків та у «балаклавах».

«4 лютого 2020 року департаментом муніципальної варти проводився демонтаж у дозволений законом метод і спосіб, згідно рішення Луцької міської ради «Про припинення права постійного користування комунальному підприємству «Луцькі ринки» земельною ділянкою» від 29.01.2020 № 69/1 на території Центрального ринку міста Луцька.

Офіційно повідомляємо, що всі залучені працівники департаменту були на вказаному заході у форменому одязі, з наявними жетонами встановленого зразка, з шевронами двох типів, у залежності від приналежності інспектора до відділу, у шапках та бафах (шарф кругового пошиву) у зв’язку з погодними умовами.

Інформація низки ЗМІ, активістів та деяких правоохоронців щодо перебування наших інспекторів без розпізнавальних знаків та у «балаклавах» не відповідає дійсності», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, згідно з рішенням Луцької міської ради 4 лютого розпочався примусовий демонтаж Центрального ринку, однак підприємці цьому завадили. Утім, як повідомили у міськраді, незважаючи на спротив підприємців і бездіяльність поліції, демонтаж продовжать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 12:35
Це все повна брехня, муніципалам не відмазатись
Анонім до Анонім Показати IP 6 Лютого 2020 13:00
Або ж об'єктивна реальність,
Всім Показати IP 6 Лютого 2020 12:58
Сфотографувати активних бариг, а наступної ночі тихо пересаджати - ось і вирішення проблеми
Вітя Показати IP 6 Лютого 2020 13:06
викрутки, цвяхи хай собі в одне місце вставляють
Виборець Показати IP 6 Лютого 2020 13:12
Є заява керівника НП області.
Ісса Ндойє Показати IP 6 Лютого 2020 19:31
Шпизі треба не думати яку сторону займати, а виконувати свої функційні обов'зки. Це не начальник ГУ НП - ... Як би усі силовики були на місці - я б подивися хто б міг написати про викрутки, цвяхи та інше ...
Оксана Показати IP 6 Лютого 2020 21:35
Ця переписка в групі була на наступний день після нічного погрому а не перед тим. Люди думали як захистити себе і своє майно в разі повторення нападу. А ці шарфи... один раз в житті наділи і то в ніч коли не демонтовували,а трощили і ламали контейнери. Спеціально перед тим пошили? -20 на вулиці певно було,чи ні...від корона вірусу захищались масками під самі очі!!!
Богдан до Оксана Показати IP 25 Червня 2020 12:45
Так демонтування кіосків включає і їх знищення, баригі можуть самі забрати свої будкі, тоді такого не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus