USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вступився за сестру – опинився у лікарні

28 Червня 2012 11:18
Вступився за сестру під час її сварки з чоловіком 26-річний мешканець села Завітне Ківерцівського району. Однак цей вчинок коштував йому здоров’я – хлопець опинився на лікарняному ліжку.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

Медики попередили міліцію, що до Ківерцівської центральної районної лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізували 26-річного парубка.

З’ясувалося, що молодик вступився за власну сестру, під час конфлікту, що виник між нею та її чоловіком. Коли подружжя почало сваритися, хлопець не витримав і вирішив переконати обранця сестри, що той чинить неправильно. Такі повчання чоловікові не сподобалися, тож з’ясовувати стосунки вони почали кулаками.

У результаті хлопчина із тяжкими тілесними ушкодженнями опинився в лікарні. Його 30-річного опонента не затримували. Міліція порушила кримінальну справу за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виталий Показати IP 29 Червня 2012 14:10
Не чего лезь в чужую семью.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus