USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Воїнів-афганців пригощали гречкою та горілкою. ФОТО

15 Лютого 2012 16:39
До 23-ої річниці виведення радянських військ та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в обласному центрі влаштували святковий концерт та ходу.
Урочистості відбулися 15 лютого.
В обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Григоровича Шевченка воїнів-інтернаціоналістів привітали перші особи міста та області. Голова обласної ради Володимир Войтович, перший заступник голова ОДА Олександр Курилюк, міський голова Микола Романюк у свої промовах дякували їм та обіцяли підтримку і допомогу.
Варто зауважити, що свято розпочалося з виступу молодої актриси. Вона декламувала монолог матері, яка втратила сина в Афганістані.

Голова обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович розповів про успіхи та досягнення об’єднання.

Родзинкою концерту став виступ гурту «Віват», які виконували пісні про тяжку долю військовослужбовців в Афганістані.


Також мистецькі смаки відвідувачів дійства тішили виступи колективів та солістів обласної філармонії.



Згодом після закінчення святкового концерту ветерани взяли участь в урочистій ході до Меморіального комплексу «Вічна слава», де поклали квіти до памʼятника воїнам-інтернаціоналістам. Окрім ветеранів війн, в ній взяли участь вихованці військового та правничого ліцеїв Волині.













Насамкінець усіх запросили до традиційної для подібних дійств «польової кухні». Охочих пригощали гречаною кашею з м’ясом.






Дещо осторонь стояв білий бус. З автівки усім роздавали пляшки з горілкою, які відносили на стіл та розливали в пластикові стакани.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучано Показати IP 15 Лютого 2012 16:49
Вітаємо афганців і дякуємо що вижили у мясорубці що влаштувала партія і комсомол!!!!!
Юлія до Лучано Показати IP 15 Лютого 2012 19:43
+ 500
Ольга Показати IP 16 Лютого 2012 09:17
Здоров"я вам афганці, що захищали інтереси товстосумів і чужої держави, а також що вижили. Вічна пам"ять, хто не прийшов з дурної і нікому непотрібної війни. Дітки чиновників усіх рангів там не були.Загинули дітки простого люду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus