USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинянин намагався обікрасти комп’ютерний магазин

25 Грудня 2012 17:32
Отримавши повідомлення про спрацювання тривожної кнопки на одному з об’єктів, працівники ВДСО при УМВС України у Волинській області затримали зловмисника на місці злочину.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.

Близько 5-ї години ранку наряд окремої роти міліції ВДСО отримав повідомлення від чергового про сигнал «Тривога», що спрацював в магазині комп’ютерної техніки, що в обласному центрі.

Не гаючи ні секунди, охоронці за дві хвилини прибули на об’єкт. Біля магазину вони застали чоловіка, який, помітивши правоохоронців, намагався втекти. Однак, це йому не вдалося.

Спритником, який розбив вхідні двері магазину і після приїзду охоронців намагався накивати п’ятами, виявився 35-річний мешканець Луцького району.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького МВ УМВС України у Волинській області. Тож, мотиву свого вчинку чоловікові доведеться пояснювати працівникам міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus