USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинський краєзнавчий музей розширять?

29 Серпня 2012 17:39
Волинському краєзнавчому музею до кінця цього року дадуть 20 тисяч гривень з облбюджету. Нібито на утримання музею Луцького братства ХVІІ-ХХІ століть.

Це питання обговорили члени депутатської майнової комісії під час засідання 29 серпня.

За словами начальника управління культури Волинської ОДА Володимира Лисюка, музей Луцького братства завдяки своєму ентузіазму створив голова Братства Святого Андрія Первозванного Андрій Бондарчук.

Однак, для утримання закладу його необхідно передати на баланс Волинського краєзнавчого музею. А для забезпечення роботи установи необхідно 20,8 тисяч гривень.

Саме це і викликало жваве обговорення депутатів, які не знали як юридично грамотно оформити проект рішення.

Щодо цього Лисюк зауважив, що комісія може прийняти проект рішення, де врахують необхідність збільшення видатків на 2012 рік управлінню культури облдержадміністрації для утримання Волинського краєзнавчого музею. А уже там оформлять документацію на передачу музею Луцького братства на баланс Волинського краєзнавчого музею.

Врешті, саме такий проект рішення і ухвалили члени майнової комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus