USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Канал «Скрижалі». Волинський священик - про життя великомученика Димитрія

8 Листопада 2015 10:53
Священик із Іванич заснував духовно-просвітницький відеоканал.

Так, протоієрей Протоієрей Василь Мельничук, клірик парафії Казанської ікони Божої Матері, що в Іваничах, із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла відкрив канал «Скрижалі».

7 листопада завантажено перший випуск передачі душпастиря «Духовна криниця». У ній автор розповідає про життя великомученика Димитрія Солунського, пам’ять якого Православна Церква вшановує сьогодні, 8 листопада, – повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.



Нагадаємо, напередодні, 7 листопалд, у храмах єпархії відбудуться Богослужіння за померлих, саме цьому ця поминальна субота називається «Димитрівською».

Отець Василь повідомив, що планує подавати програми приблизно двічі на місяць, присвячуючи їх, зокрема, православним святам, таїнствам, розповідаючи про угодників Божих, ікони тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ник Показати IP 8 Листопада 2015 14:36
скрижали это скрепы гундяевские. гнать бы вас упырей с волыни. а вы им коврики стелите.
Перехожий до ник Показати IP 8 Листопада 2015 18:03
Ппц, троль хотів виділитись, а не вийшло! Статтю хоч читав? там пише: "...із благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла", - а це - УПЦ КП. Ось в таких ситуаціях, шановні "експерти" справ релігійних, і виявляється рівень вашої компетенції. Йдіть краще і коментуйте новини про Порошенка, ефектніше виглядає, а в лайні особливо і розбиратись не треба.
ВОНО до Перехожий Показати IP 9 Листопада 2015 08:17
2000 літ християнству. І шо ? Розкажіть як змінились раби на краще за такий час.
Перехожий до ВОНО Показати IP 9 Листопада 2015 13:42
Якщо Ви вважаєте, що суть християнства полягає в зміні "рабів", то Ви помиляєтесь.
Кріс Показати IP 9 Листопада 2015 08:32
Находя богатство — теряете совесть. Находя женщину — теряете рассудок. Находя истину — теряете веру. И только потеряв все — находите свободу.
глядач Показати IP 9 Листопада 2015 20:07
Корисна передача.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus