USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинських лісівників заохочують квартирами. ФОТО

16 Вересня 2011 09:12
Напередодні професійного свята - Дня працівника лісу - начальник обласного управління лісомисливського господарства Богдан Колісник вручив двом сім’ям ключі від квартир.

Про це повідомляє прес-служба Волинського управління лісового та мисливського господарства.

Зокрема, Богдан Колісник подарував трикімнатну квартиру багатодітній родині тракториста Залізницького лісництва ДП «Любешівське ЛМГ» Івана Лаща. Він незмінно працює у системі лісового господарства вже 18 років.

Із дружиною Валентиною виховують чотирьох дітей.

Однокімнатну квартиру отримала й сім’я помічника лісничого Залізницького лісництва Олександра Живка. Він хоч і молодий, але вже встиг зарекомендувати себе сумлінним і знаючим працівником. Нещодавно одружився, рік тому у сім’ї народився син Романко.

«Тепер у нас буде ще й власне житло, – не приховує радості дружина лісівника Тетяна. – Думаю, про такий подарунок мріє кожне молоде подружжя».

Обидві сім’ї, особливо Івана Лаща, давно потребували поліпшення житлових умов. Але така можливість з’явилася тільки цього року після того, як у Залізниці збудували нове лісництво, а старе реконструювали під житло , – розповів директор ДП «Любешівське ЛМГ» Юрій Васюхник.

«Програмою обласного управління лісового та мисливського господарства до 2015 року передбачено здати в експлуатацію сто квартир, – зазначив начальник управління Богдан Колісник. – Щонайперше хочемо забезпечити житлом молодих спеціалістів, що приходять до нас на роботу, та багатодітні сім’ї, які потребують поліпшення житлових умов».

Торік власним житлом завдяки цій програмі обзавелося 23 сім’ї. Цьогоріч для працівників лісової галузі заплановано здати 29 квартир, на сьогодні отримали житло вже 15 лісівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Є Показати IP 16 Вересня 2011 10:19
з святом!!!
првдолюб Показати IP 16 Вересня 2011 12:13
браво пан Колисник!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus