USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Волинських новобранців благословили на службу. Фото

19 Жовтня 2016 17:59
Волинських призовників урочисто відправили до військових частин для проходження строкової служби. На свято, яке відбулося 19 жовтня на плацу Волинського обласного військового комісаріату, завітали представники влади та духовенства, - повідомляє ВолиньPost.

Початок церемонії традиційно розпочали з Державного Гімну та з привітання головного спеціаліста з питань оборонної роботи апарату Волинської обласної державної адміністрації Віктор Шрамко

«Шановні юнаки, пам’ятайте, що ваші старші товариші у реальній війні з Росією відстоюють нашу свободу. Будьте гідними їх самопожертві та патріотизму», - побажав новобранцям Шрамко.

Призовників заохотили сумлінно вивчати військову справу, бути взірцем у виконанні службових обов’язків та гідно нести звання волиняни.

Також кожен охочий після проходження військової служби може піти на контрактну службу.

Провести своїх синів та коханих прийшли їхні найближчі. Були і сльози, і сум в очах, та гордість за свого нащадка – майбутнього захисника України.

Під час урочистостей майбутнім військовим показали майстер-клас для майбутніх військових. Вони акцентували увагу на важливості підтримки та довіри свого до свого товариша. Також бійці продемонстрували ази проведення військових операцій та використання зброї.

Зауважимо, що, за словами посадовців, жоден з призовників не буде відправлений до зони АТО.

Цьогоріч це вже третя група, яку волинський військкомат відправляє на службу до якої входять 80 хлопців. Більшість потраплять до навчальних підрозділів, де будуть проходити підготовку за фахом, а вже потім до військових частин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
а Показати IP 19 Жовтня 2016 22:07
Чому замполітів мудриків не запросили, щоб вони розказали як вони служили тіпа у військовій прокуратурі у Луцьку, яка була важка служба вдома
кулик Показати IP 20 Жовтня 2016 10:03
котинський уже довідправлявся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus