USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Дітей та молодь Волині запрошують на військово-спортивний вишкіл

22 Березня 2015 12:12
Провести час весняних канікул у атмосфері любові до рідної землі, патріотизмі та шанування традицій українського козацтва пропонують волинській молоді, взявши участь у дитячо-юнацькому військово-спортивному патріотичний вишколі «Тулумбас».

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила активістка громадського об’єднання «Самопоміч» Юлія Вусенко.

З її слів, громадська організація «Самопоміч» спільно з громадською організацією «Коло медіа» та всеукраїнською громадською організацією «Труханівська січ» організовують відпочинок в дитячо-юнацькому військово-спортивному патріотичному вишколі «Тулумбас» в період з 23 по 30 березня. Місце проведення табору – Труханівський острів, що у Києві. «Цей захід надає можливість вашим дітям провести час весняних канікул у атмосфері любові до рідної землі, патріотизмі та шанування традицій українського козацтва. Метою такого відпочинку є ознайомлення дітей з традиціями українського козацтва та формування у них рішучості, сміливості, мужності, відваги, стійкості, незалежності, дисциплінованості та ініціативності», - кажуть організатори й додають, що відпочинок – абсолютно безкоштовний.

За додатковою інформацією просять звертатися за телефоном: (0332) 78-45-44
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 22 Березня 2015 13:32
Президент Украины Петр Порошенко заявил о том, что среди солдат, попавших под первую волну мобилизации, была почти треть дезертиров. Об этом он рассказал в интервью телеканалу «Интер». «И это не были ребята, которые не любили Украину. Просто они не были обученными, без соответствующей подготовки, без соответствующего вооружения, попав под первые обстрелы, психологически сломались и потом не могли себя заставить пойти дальше в бой», — отметил президент.В 2014 году Верховная Рада Украины объявляла три волны мобилизации. Первая была объявлена 17 марта, вторая — 6 мая, третья — 22 июля. Точные данные о количестве мобилизованных граждан не разглашались, при этом известно, что к концу 2014 года численность вооруженных сил Украины увеличилась со 130 до 232 тысяч человек.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus