USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинські виші перевірила прокуратура

27 Серпня 2012 16:06
У 3 волинських навчальних закладах органи Генеральної прокуратури України виявили порушення у проведенні вступної кампанії-2012.

Про це інформує офіційний інтернет-портал Генпрокуратури України.

Волинський національний університет імені Лесі Українки став одним із трьох українських вишів, де студентів переводили на безоплатну форму навчання без конкурсів, документів, що підтверджують підстави переведення, врахування середнього балу успішності та участі представників органів місцевого самоврядування.

Окрім того, прокурор Любешівського району Волинської області порушив кримінальну справу щодо директора Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету, який упродовж двох років незаконно стягнув зі студентів понад 75 тисяч гривень.

Третину абітурієнтів безпідставно зараховано до Луцького базового медичного коледжу на навчання на умовах цільового прийому. А сталося це через факти надання органами місцевої влади цільових направлень для підготовки фахівців для сільської місцевості вступникам, які в ній не проживали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Галя Показати IP 28 Серпня 2012 11:51
Невже оті що пишуть інформацію не знають, що у нас Східноєвропейський університет, а не Волинський?
Лучанка Показати IP 28 Серпня 2012 12:25
Та хіба це новина- це всі давно знають. зараховують цих,хто добряче заплатив,хто там дивиться на бали.А ці направлення,то взагалі абсурд.Явно, що візьмуть ті,хто має доступ до цих направлень і за них заплатив,але ніколи в селі не жив.Ви запитайте у тих,хто їх дає ці направлення і накажіть хоч одненького чиновничка.Але такого не було і не буде, рука руку миє.Така вже доля наріду українського мучитися, а можновладцям жити.На безоплатному учаться багаті, пільги на квартири багатим, а бідні хай дохнуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus