USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Волинські рятувальники стажувались у Польщі. ФОТО

27 Листопада 2012 10:47
17-24 листопада четверо працівників пожежно-рятувальних підрозділів Територіального управління МНС на Волині днів стажувались в підрозділах Державної пожежної служби Соколовського повіту Мазовецького воєводства у Польщі.

Про це йдеться на сайті ТУ МНС в області.

Так, стажування відбувалося в рамках реалізації Проекту міжнародної технічної допомоги «Розвиток потенціалу рятувальних служб Польщі та України шляхом розбудови інфраструктури транскордонної системи попередження та управління природними загрозами», що співфінансується Європейським Союзом в рамках Програми «Польща-Білорусь-Україна на 2007-2013 роки».
Волинські рятувальники вивчали досвід польських державних та добровільних пожежно-рятувальних формувань у сфері ліквідації надзвичайних ситуацій екологічного характеру, дорожньо-транспортних пригод, пожеж і рятування людей під час них для впровадження найкращих європейських практик в підрозділах Волинської області.
Крім того, двоє членів збірної Волинської області з пожежно-прикладного спорту щодня займались з польськими колегами на навчальній башті, аби передати польським колегам секрети успіху в професійному виді спорту – пожежно-прикладному.
Це перший етап стажування, наступний відбудеться навесні 2013 року також в рамках реалізації цього ж Проекту. Головною метою заходу є розширення співпраці між польськими та українськими рятувальними службами для обміну досвідом в сфері забезпечення цивільного захисту населення і підвищення рівня професійної майстерності рятувальників як МНС України, так і Державної пожежної служби Польщі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колишій Показати IP 27 Листопада 2012 12:13
які це рятувальники це кабінетні ЩУРІ які крім давати на любій пригоді 600 КОМАНД В ХВИЛИНУ І ВСІ БЕЗТОЛКОВІ. просто любить офіцерскій склад загрібати жар і славу простими роботягами а ті роботягі хто рятує і ризикує житям йому не треба навчатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus