USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Волинські рушники «підуть з молотка» у Канаді

4 Квітня 2013 11:37
Рушники, вишиті вихованцями Ковельської виховної колонії, продаватимуть на аукціоні в Канаді.

Про це повідомляє інтернет-видання «Про Ковель».

Тридцять рушників вихованці Ковельської виховної колонії вишили протягом чотирьох місяців. Їх запланували продати на благодійному аукціоні для представників української діаспори у Канаді до Великодня. Отримані від аукціону кошти підуть на розвиток гуртка та вирішення матеріально-побутових проблем засуджених.



Так, гурток вишивки діє при загальноосвітній школі в Ковельській виховній колонії вже вісім років поспіль. За цей час вишивані роботи вихованців брали участь у всеукраїнських та міжнародних виставках.

У гуртку задіяли 30 вихованців, але займається цією справою набагато більше підлітків. Засуджені починають із найлегшого і постійно покращують свій рівень виконання вишивки. У виставковому класі навчального закладу представлені пейзажі, портрети, ікони.

Установа співпрацює із українсько-канадським благодійним фондом «Світ для дітей» протягом тривалого часу. Українській діаспорі стало відомо про категорію, осіб, яких утримують у колонії, а також матеріальні труднощі в забезпеченні належних умов утримання засуджених. Діаспора планує надати матеріальну допомогу Ковельській виховній колонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
до ВН Показати IP 4 Квітня 2013 12:15
А менших фографій у вас не знайшлось? Як Палицю, Лазорка або Коцана, то фотографії влечезні кликабельні, а як бідних невільних діточок, то як талон тролейбусний))) Вмієте ж оперативно відреагувати!)))))))))
Forever Autumn до до ВН Показати IP 4 Квітня 2013 14:11
Зверніть увагу, що новину взяли з сайту Про Ковель. Там фотографії саме такого розміру, на жаль. А при їх штучному збільшенні втратиться якість.
до ВН Показати IP 4 Квітня 2013 14:15
Перепрошую, не звернув))) Побажання - даєте фоторепортаж, то підписуйте, будь ласка, фотографії. Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus