USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинські МНС-ники перетворили дітей на пожежників. ВІДЕО

6 Листопада 2012 18:34
Рятувальники приїхали до учнів загальноосвітньої школи №3, що у Луцьку, аби показати, як треба допомагати ближнім та як самим вберегтися від лиха. Діти мали нагоду відчути себе справжніми пожежниками, одягнувши вогнетривкий костюм.

Про це йдеться на сайті «ВОДТРК».

Уже не вперше рятувальники через гру навчають дітей правилам безпеки. Так, в актовій залі ЗОШ №3 Луцька вони розповіли про гриби, які можуть бути небезпечними для життя, психолог провела з дітьми заняття на тему «Безпека у моєму житті», а медсестра обласного Товариства Червоного Хреста України навчала, як надавати першу медичну допомогу.

На шкільному подвір’ї рятувальники показали аварійно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання, яке щодня використовують в дії. Уявну пожежу гасили всі гуртом.

Школярі не відходили від спеціального автомобіля, обладнаного гідравлічними та пневмоінструментами, засобами зв’язку та освітлення.

МНС-ники сподіваються, що відтепер діти не робитимуть хибних викликів на номер 101, цінуватимуть роботу рятувальників та знатимуть, як себе поводити у надзвичайних ситуаціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus