USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

Волинські волонтери з-під куль повернулися додому

1 Лютого 2017 14:32
Спільна волонтерська місії Спілки воїнів АТО Волині та громадського формування «Варта порядку» успішно повернулися із зони АТО.

Волонтери розповідають, що насправді перемир’я ніякого на сході немає й тішаться, що залишилися живими та обійшлися без поранень. По приїзду відразу почав плануватися наступний візит в зону АТО, адже потреб у наших хлопців більш ніж достатньо, повідомляє прес-служба ГФ «Варта порядку».

Остання поїздка на передову тривала три дні, адже більше залишатися там було небезпечно. Необхідного для українських військових, завдяки доброчинцям та благодійним фондам цього разу зібрали й розвезли чимало, але їхати без потреби у зону АТО не радять нікому.

Прес-секретар громадського формування «Варта порядку» Олександр Волянюк розповідає, що ця поїздка була особливо небезпечною, адже обстріли йдуть майже по всій лінії фронту. Часу на спілкування з військовими особливо й не мали, бо в поспіху переїздили з однієї позиції на іншу, аби задовольнити потреби всіх.
Волонтерська команда передає щиру подяку всім причетним до цієї поїздки, зокрема, Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», викладачам і учням школи Піддубцівської сільської ради, директору «Волиньфармпостач» Михайлу Півнюку, депутату обласної ради Ігорю Леху, голові Волинського обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО Інні Голдованській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
51 омбр(розформ) Показати IP 1 Лютого 2017 14:50
Як можна одне й те саме крутити по 100 раз
Андрій Показати IP 1 Лютого 2017 20:36
Мудрик хоч не вка..вся? Герої, вони за цей час з'їли більше, чим довезли.
До Андрія Показати IP 2 Лютого 2017 09:34
Я його знаю коли він у воєнкоматі був замполітом,а синок рахувався в рембаті а сидів вдома в Луцку.Коли смотались з ато в 2014 році то з вересня 2014 по квітень 2015року його тоже в частині ніхто не бачив.
Ігор до До Андрія Показати IP 2 Лютого 2017 18:55
Зате його син отримав орден "За мужність", нарівні з загиблими у бою героями.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus