USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Волинські укропівці вітають мам з міжнародним Днем матері

8 Травня 2016 10:12
Вони - найрідніші та найдорожчі. Вони постійно турбуються про нас і навіть на відстані зігрівають своєю любов'ю. Вони ті, хто завжди підтримає, зрозуміє і дасть слушну пораду. Вони - наші мами.

Через усе життя до останніх днів ми несемо в душі єдиний і неповторний образ - образ своєї матері, яка все зрозуміє, пробачить, притисне до серця і буде самовіддано любити свою дитину, незважаючи ні на що.

І ось сьогодні, у День матері, волинські депутати від партії УКРОП вітають своїх мам та усіх жінок з таким світлим святом. Бажають ВАМ, шановні матері, міцного здоров'я, щастя, миру, терпіння, любові, родинного затишку та довгих років життя. І хай наші душі сповнить те світле почуття ніжності, яке ми відчуваємо, згадуючи материнську ласку, - повідомляють у прес-службі волинського УКРОПу.

Тож давайте не будемо забувати про них, коли ми дорослішаємо, давайте кожен день дарувати мамі увагу і тепло.

Ірина Констанкевич, депутат обласної ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Моя мама є втіленням жіночності і вольового характеру, душевності і крицевості, працелюбності й амбітності - ці здавалося б протилежні якості були мотором у її змістовному, активному і результативному житті: 50 щасливих років шлюбу, двоє дітей та їхні сім'ї, четверо онуків, дві правнучки......активна громадська робота, хор, друзі і творчі подруги, город і садок.....Така от штрихами мальована картина життя звичайної української жінки і незвичайної нам, її дітям, бо це наша МАМА. І в свято, і в будень ми не втомлюємося бажати їй здоров' я і нагадувати про цінність і унікальність щоденного існування, дарованого нам усім Богом. Дорога наша мамо, живіть довго, втішаючись кожною миттю, здоров'я і добрих щирих людей.


Олександр Омельчук, депутат обласної ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Дорога матуся! Вітаю тебе з Днем матері! Від щирого серця бажаю тобі радості від життя. Хочу, щоб в тебе була лише червона доріжка, по якій ти йшла, тримаючи онуків за руку та заходячи в літак, щоб ти більше відпочивала і насолоджувалась життям. Твій люблячий син.


Ігор Климчук, представник українсько-німецької спілки «Серце для України», голова Луцького районного осередку партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Як часто я зайнятий лише собою -

Своїми радощами, своєю любов’ю!

Десь поруч по хаті ходить мати,

Ладна мене теплом зігрівати.

Глянеш нишком - і душу обпалить

Її тиха, натомлена сивина.

То - невдачі мої, і злети, й провали…

Я молюсь їй: не вічна ж вона.


Вячеслав Рубльов, депутат обласної ради, голова обласного осередку партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Люба мамо! Дякую тобі за те, що дала нам з братом життя, за недоспані ночі, коли ти пригортала нас до себе, співаючи колискові, слова яких лунають у наших серцях і досі. Дякую тобі, що терпіла всі наші витівки, бешкетування, що завжди нас розуміла. Твої мудрі поради, твоя любов, твоя підтримка – це неоціненний скарб, який ми будемо цінувати завжди. Зі святом, дорога наша мамо! Нехай у твоєму житті не буде негараздів . І навіть коли ми далеко, насправді, - завжди поруч і готові прийти тобі на допомогу. Ми тебе дуже любимо. З любов'ю, твої сини.


Ірина Вахович, депутат обласної ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

З великою любов’ю і вдячністю вітаю найдорожчу, найдобрішу та наймудрішу матусю зі святом! Зичу міцного здоров’я і довголіття, щоб кожен день був наповнений радісними і приємними подіями, щоб у душі завжди панували тепло та затишок, діти і внуки дарували любов та підтримку, а Бог оберігав від усіх негараздів.


Григорій Недопад, голова Ківерцівської районної ради

Лагідна, рідненька, добра і проста,

Наша дорогенька, наша золота,

Натруджені руки, мудрії слова,

Вам ніколи, мамо, спокою нема.

Тож дозвольте в день такий святковий

Побажати щастя, радості в житті,

Щоб не знали, мамо, горя Ви ніколи

І до 100 років Ви жили!


Надія Хвищун, депутат обласної ради від партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»

Найдорожчій та найріднішій людині в нашому житті – нашій мамі Тетяні, яка є втіленням доброти, любові та сердечного тепла, щиро дякуємо за ту ніжність та любов, що даєш нам щодня. Мабуть, ще слів таких ніхто і не придумав, щоб в них вмістити щиро все про тебе: порядність, доброта і скромність. Ти завжди нас розумієш, ти завжди нас підтримуєш. Ти завжди вчила і вчиш нас жити та радіти кожній хвилині. Ми бажаємо тобі бути завжди здоровою, не втрачати своє почуття гумору, життєву енергію, молодість душі. Зі святом тебе, наша рідна. Ми тебе дуже цінуємо і любимо. Дякуємо!!!

З глибокою повагою та вдячністю, Надія, Оксана та Олександр.


Михайло Макарук, голова Ратнівської районної ради.

Рідна моя, дякую за подароване життя. Ти надзвичайно добра, щира і ніжна людина. Матусю, ти осяюєш світлом своїх очей наше життя. Ми дуже любимо і шануємо тебе. Вибач за недоспані ночі, твоя турбота завжди підтримувала нас. Живи довго та щасливо!

Твій син, Михайло.


Сергій Карпук, голова Шацької районної ради.

Люба мамо! Від усього серця, з низьким поклоном, вітаю Вас з цим чудовим весняним днем та висловлюю щире синівське «Дякую»! Дякую за турботу, любов, ласку, за Ваші молитви. Дякую за терпіння, підтримку та дивовижну мудрість. Нехай Господь посилає Вам, матусю, свою благодать, міцне здоров'я, щастя та довгі роки життя. Хай під променями травневого сонця розтануть усі негаразди та турботи!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus