USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Волинські школи стали учасниками програми з вивчення англійської мови

22 Квітня 2016 20:00
Шість шкіл Волині стали учасниками проекту з вивчення англійської мови та отримали статус «GoGlobal camps». Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто.

Про це йдеться на веб-сайті організації.

«В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal разом з Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами працює над розробкою нового формату дитячих пришкільних таборів – таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву «GoGlobal camps», - повідомляють організатори.

На даний момент більш ніж 3 тисячі шкіл з усієї України попередньо зголосилися цього року організувати мовні табори на базі навчальних закладів. Близько 150 з них, за результатами мотиваційного конкурсу, отримають статус «GoGlobal camps». Серед них – шість волинських шкіл.

Основним завданням команди проекту є показати дітям, що вивчення мов – це легко і просто. Що літній табір може бути веселим, розважальним, та яскравим. Також однією з особливостей «GoGlobal camps» стане те, що в табори буде запрошено іноземних волонтерів

Першим кроком до реалізації проекту стане створення у партнерстві з корпорацією Microsoft спеціалізованого веб-ресурсу – координаційного інформаційного центру. На сайті міститиметься уся необхідна методична інформація – для усіх бажаючих будуть доступні для завантаження навчальні програми, спеціалізовані роздаткові матеріали, сценарії, плани занять та медіатека з ліцензійними відео та мультиками. До роботи у таборах «GoGlobal camps» також залучать іноземних волонтерів – носіїв мови. Їх основним завданням стане надання допомоги вчителям у проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей, ігрових та спортивних подіях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus