USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Волинські правоохоронці викрили осіб, які продавали стероїди через інтернет

4 Жовтня 2018 11:51
Прокуратурою Волинської області спільно зі слідчим управлінням та управлінням протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в області в межах досудового розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах проведено низку обшуків на території міста Умань Черкаської області.

У ході обшуків вилучено понад 12 тисяч таблеток та понад 100 ампул із вмістом заборонених препаратів, повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Встановлено, що група осіб упродовж 2017-2018 років налагодила схему збуту сильнодіючих лікарських засобів через мережу інтернет та поширювали їх по всій території України.

Серед препаратів, які видно на фотографіях, метандростенолон (сленгова назва- метан) — анаболічний стероїд спочатку синтезований доктором Джоном Зіглером і випущений в США на початку 60-х років минулого століття компанією Ciba.

Також в коробках видно стероїд-анаболік пролонгованої дії Деканол-200.

Зазначимо, що вищезгадані препарати можна знайти у вільному продажі в мережі.

Тривають першочергові слідчі дії, по завершенню яких буде вирішуватися питання про повідомлення особам, причетним до незаконного бізнесу, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 321 КК України, та обрання їм запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 4 Жовтня 2018 14:39
Ну і як тепер всім тим "чемпіонам", про яких ви пишете, до змагань готуватись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus