USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Волинські піротехніки відпрацювали спецзавдання

18 Березня 2015 17:14
18 березня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС України у Волинській області здійснили спеціальні навчальні збори.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Спочатку піротехніки повторили та поглибили теоретичні знання, закріпили питання дотримання заходів безпеки під час виконання завдань, наданні першої медичної допомоги при пораненнях та кровотечах. Потім відпрацювали вогневий та електричний способи підриву, організацію суцільного розмінування.

Такі навчальні збори проводяться щорічно навесні, у період активізації польових робіт, оскільки в цей період значно збільшується кількість виявлених населенням небезпечних знахідок. Лише за 2014 рік волинськими піротехніками знищено 7217 одиниць вибухонебезпечних предметів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Березня 2015 18:32
Любопытно, для чего специалистам по шутихам миноискатели?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus