USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Луцькі нацгвардійці відзначили 23 річницю

2 Червня 2017 14:19
Урочисті заходи відбулися з нагоди святкування 23-ої річниці створення військової частини 1141 Національної гвардії України. У Луцьку привітати військовослужбовців прийшли посадовці усіх рівнів.

Аби віддати шану полеглим у протистоянні з російською агресією, захід розпочали із державного Гімну та хвилини мовчання.

За час війни на сході України загинуло 18 військовослужбовців військових частинах Західного ОТО Національної гвардії України.
Звертаючись до колег, тимчасово виконувач обов’язків командира військової частини майор Валентин Білозьоров зауважив, що професіоналізм волинських гвардійців оцінений на найвищому рівні.

«Наш особовий склад залучається до охорони громадського порядку на Волині, залучали й до охорони порядку в столиці. Також наші військові забезпечують охорону та порядок у судах, а з 2014-го року ми долучалися до участі в АТО задля стримування російської агресії. Цього дня дякую усім, хто сумлінно виконує службові обов'язки. Залишається вірним присязі й надалі», - наголосив Білозьоров.
Вітаючи присутніх, начальник Західного територіального управління НГУ полковник Сергій Скрипнюк зауважив, що 23 роки – це ще невелика дата для військової частини.

«Хоча військова частина ще молода, але ми успішно розвиваємося, ростемо. Зараз ви продовжуєте ту справу, яке розпочинали ветерани, ті, хто були до нас. Тому прошу всіх гідно виконувати свій обов’язок», - закликав Скрипнюк.
Із вітальним словом звернувся й заступник голови обласної ради Роман Карпюк .

«Від депутатського корпусу та голови обласної ради Ігоря Палиці передаю вітання. Ви завжди стоїте на сторожі порядку, тому низький вам уклін. Пригадую події 2014-го року, тоді у вас хотіли забрати зброю, були провокації, але ви гідно пройшли цей період. Тому прошу й надалі залишатися відданими присязі, бо ви служите народу України», - сказав посадовець.
А заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук наголосив, що місто пишається тим, що на території обласного центру є така військова частина. Також передав вітання від депутатського корпусу та виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука.
Присутніх привітали музичним номером колектив «Зорепад».
Так, кращих серед кращих відзначили грамотами та подяками від Луцької міської ради, Волинської обласної ради, облдержадміністрації, головного Управління нацполіції у Волинській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хто не знає Показати IP 2 Червня 2017 14:36
НГУ - це *беркут номер 2*
Я Показати IP 2 Червня 2017 14:47
Молодці. Без них не можна. Дай людям волю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus