USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Волинські лісівники передали тонну смаколиків для мешканців Луцького зоопарку

18 Грудня 2019 21:50
Тонну сіна та майже тисячу підсолених кормових віників передали для мешканців Луцького зоопарку волинські лісівники.

Доставили ласощі для звірів головний мисливствознавець державного підприємства «Горохівське лісомисливське господарство» Григорій Биховець та єгер Володимир Юхно і спільно з працівниками зоопарку одразу ж пригостили декого із підопічних. Про це розповідають на сторінці Луцького зоопарку у Facebook.

Розповідають, що з цього кроку розпочнеться тривала співпраця між «Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства» та КП «Луцький зоопарк».

На знак вдячності керівник КП «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко запропонувала провести екскурсію зоопарком для групи дітей, чиї батьки працюють у структурних підрозділах управління.

«А наразі – з черговим гарним почином нас! Сьогодні втішені, що до тих, хто працюватиме на підтримку якісних змін у зоопарку, доєдналися лісівники. І ми спільно уже окреслили чимало наступних кроків. Але це вже будуть інші дописи. Нині ж – просто приходьте у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах Луцька», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus