USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волинські бійці взяли участь у «Марші хоробрих» у Маріуполі

22 Грудня 2015 21:53
Марш «Іду на Ви!» відбувся 20 грудня у Маріуполі. Захід приурочений відкриттю в центрі міста пам’ятника Святославу, який за свою войовничу натуру був прозваний Хоробрим. Колись на цьому місці стояв пам’ятник Леніну.

У марші взяли участь і волиняни, - йдеться у сюжеті Громадського.Волинь.

Організували захід бійці та активісти полку «Азов». Почався він із маршу «Іду на Ви!», в якому взяли участь декілька тисяч людей. Із смолоскипами в руках вони пройшлися від драматичного театру в бік площі Свободи (раніше площа Леніна) до встановленого монумента.

«Сьогодні в місті Маріуполі відкрили пам’ятник князю Святославу. Він увійшов в історію тим, що був князем-завойовником і має сакральний зміст в нашій історії», – зазначив волинський боєць полку «Азов» «Кріс».

«На цьому заході взяли участь багато волинян. Долучитися до цієї акції це було не просто цікаво, але й потрібно. Святослав є визначиним символом для всіх воїнів. І підтримати своїх побратимів, просто долучитися з нашої синьоокої Волині – це справа честі», – зазначив волинський боєць«Лікург».



Також у заході взяв участь народний депутат та командир полку «Азов» Андрій Білецький.
Біля пам’ятника відбувся святковий концерт.


Активісти вважають, що цей пам’ятник стане сторінкою нової історії, символом набутої державності та боротьби «української нації з кривавими ідолами».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus