USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Волинські акробатки взяли «бронзу» на Кубку України

17 Жовтня 2014 07:00
Акробатична група з Луцька у складі Дани Карпович, Софії Ткачук та Устини Коцепули завоювала у багатоборстві бронзові нагороди Кубка України, що вихідними відбувся у Вінниці. А у баластовій та темповій вправах волиняночки були другими.

- Ми змінили вікову групу, тепер виступаємо у категорії 13-19 років. Тому нам довелося змінити нашу програму – додати більше складник елементів, - розповідає тренер Олена Кришпінович. – Дівчатам ще потрібен час, щоб вивчити зміни у виступі. Крім того, на зборах Устина двічі хворіла, ми просто фізично не встигли підготуватися. Цікаво, що у Вінниці нас обійшла місцева трійка, яку перемагали у півфіналі в Парижі.

Це були перші змагання волинської трійки після успішного виступу на Чемпіонаті світу в Парижі. Нагадаємо, в столиці Франції дівчата виконали нормативи майстрів спорту. Та посвідчення вони урочисто отримали у Вінниці.

- Виховати успішного спортсмена дуже непросто. Потрібно займатися 8-9 років з великим бажанням, щоб отримати МСУ, - продовжує Олена Юріївна. – А от наймолодша Устина всього чотири роки тренується, я її взяла з танців, побачила, що в неї є талант. І не помилилася. В тринадцять років вона вже майстер спорту.

Тренер розповіла, що зараз дівчата готують до ще одних змагань – на початку листопада у Львові відбудеться Чемпіонат України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
плюс Показати IP 17 Жовтня 2014 10:46
велика подяка тренеру та команді...вони показують можливості тіла людини...і живуть поряд з нами показують приклад... спасибі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus