USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинська прокуратура завітала до львівських прикордонників

24 Листопада 2012 12:27
Волинська прокуратура виявила порушення в діяльності службових осіб Львівського прикордонного загону.

Про це повідомили у прес-службі волинської установи.

Так, Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура перевірила, як дотримуються вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення та Закону України «Про державну прикордонну службу України» службові особи Львівського прикордонного загону ВПС «Пархоменкове» при провадженні у адміністративних справах щодо охорони державного кордону.

Перевірками встановлено, що останні не завжди додержуються вимог законодавства при адміністративному затриманні та триманні правопорушників у спеціальному приміщенні. Приміщення це не повністю відповідає технічним вимогам та параметрам, передбачених чинним законодавством.

Виявили також факти складання службовими особами прикордонного загону протоколів відносно осіб при відсутності події та складу правопорушення з метою штучного нарощування показників у роботі.
Окремими посадовцями всупереч закону не повідомляється родичам затриманих про їхнє місце перебування.
Знайшлись і випадки, коли за рівних умов, при виявленні аналогічних правопорушень однією посадовою особою призначалися порушникам різні розміри штрафу без будь-якого обґрунтування такого рішення.

Під час перевірки виявили також, що посадові особи прикордонної служби ВПС «Пархоменкове» не здійснюють належний контроль за виконанням постанов про накладення адміністративних стягнень.
На усунення виявлених порушень Володимир-Волинською міжрайонною прокуратурою внесли подання начальнику Львівського прикордонного загону.
За результатами його розгляду чотирьох посадових осіб прикордонної служби притягнули до відповідальності.

Прес-служба прокуратури області

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
яша Показати IP 25 Листопада 2012 12:25
Кому тепер платити за кришу?Ще на Коритницю завітайте та Амбуків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus