USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Волинська міліція «відкрила двері», щоб «поменшало непорозумінь з громадянами». ВІДЕО

26 Грудня 2012 14:46
Уперше на Волині усі охочі мали нагоду ознайомитися з роботою міліції і відвідати Управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Про це йдеться в сюжеті ВОДТРК.
Пощастило побувати тут і луцьким школяркам, які у майбутньому планують працювати у міліції. Розпочалася екскурсія з музею історії міліції, що сягає давніх часів. В експозиції також ‒ різні технічні засоби та інструменти, якими користуються міліціонери. Учням показали і спеціальні автомобілі правоохоронців. А ще провели майстер-клас із рукопашного бою.
«Знайомство» з роботою правоохоронців закінчилося оглядом технічних засобів експертів, зброї, та обмундирування. Організатори наголошують, що такі зустрічі стануть систематичними, аби меншало непорозумінь між громадянами та правоохоронцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus