USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Волиняни відправили допомогу учасникам блокади ОРДЛО

4 Березня 2017 19:33
Продукти харчування, патріотичну символіку та сотня літрів пального для активістів, які блокують торгівлю з терористами самопроголошених так званих «ЛНР» та «ДНР» передали волонтери та небайдужі лучани.

Активісти розпочали свій маршрут зі Львова. Звідти вирушив автобус з людьми, який по дорозі на схід заїхав у Луцьк.

Тут місцеві активісти довантажили його продуктами харчування та патріотичною символікою. ГФ «Варта порядку» долучилось до збору допомоги та завдяки сприянню волонтерів надало на потреби учасників блокади сто літрів дизпалива.

Прес-секретар громадського формування Олександр Волянюк зазначив, що вартівці неодноразово долучаються до волонтерства та закликав лучан не бути осторонь і допомагати ветеранам АТО, а також активістам зупинити торгівлю України з терористами, які вбивають наших співвітчизників на сході.

«Сьогодні п’ятеро лучан поїхало на схід для того, аби долучитись до блокади. Не слід бути осторонь цієї проблеми – якщо керівництво держави вважає нормальним продовжувати торгівлю з терористами, які вбивають наших громадян і захоплюють територію, то це не означає, що так і далі має продовжуватись і люди будуть стояти осторонь», – зазначив Олександр Волянюк.
Нагадаємо, демобілізовані воїни АТО оголосили свої вимоги - припинити торгівлю з окупантами та фінансування їхньої діяльності, звільнення всіх полонених. Протестний рух став набирати масштабів.

Реагуючи на зміни, президент та його оточення взялися засуджувати торговельну блокаду та лякати населення України енергетичним колапсом. Натомість ті, хто проти такої співпраці з окупантом, публічно заявили про причетність Порошенка до контрабанди на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Роман Показати IP 4 Березня 2017 20:58
Небайдужі лучани, від щирого серця бажаю, щоб вам першим відключили електрику і теплопостачання!!!
Вася до Роман Показати IP 4 Березня 2017 22:12
Вони це роблять що б швидше до Польщi притулитися, там i свiтло... i тепло
Світязь до Роман Показати IP 4 Березня 2017 22:15
ти ДИ^ІЛ !!!!!
васько попердяйчик Показати IP 4 Березня 2017 22:13
дурне дило дурнив любить))) Помагайте gеце парашенько вести бизнес с сашою захарченько! за бабло можно купи-продай всю украину????
55 Показати IP 5 Березня 2017 14:35
Корміть і далі цих дармоїдів.харошо " актвісти" устроілись- отжати, на халяву поісти і попити. і завжди в почеті. Ну що це розумно таких ще й хвалити
Горець Показати IP 6 Березня 2017 11:04
Молодці! Було б непогано ще озвучити адресу того Центру допомоги, щоб бажаючий міг туди підвезти шось, чим багатий... он чимало є в бізнесменів яблук. до літа не долежать і не продадуться. То підуть на поживу борцям за справедливість. Люди, справедливість кується на верхах. а світло і тепло полюбому буде. питання стоїть чи ми годуємо царьків, чи робимо по розуму та совісті і кладемо автобани за зекономлені гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus