USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На Волині автобуси міжнародного сполучення відхиляються від маршруту

8 Квітня 2016 09:31
Низка автобусних маршрутів міжнародного сполучення відхиляються від курсу та не заїжджають до визначених населених пунктів. Окремі з них підбирають пасажирів без білетів, чим створюють незручності для тих, хто придбав проїзний документ заздалегідь.

Про це йшлося під час четвертої позачергової сесії Волинської облради 7 квітня.

Олександр Бик озвучив депутатський запит до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, у якому рекомендував організувати належну роботу інспекцій, які контролюють міжнародні пасажирські перевезення. З його слів, автобус «Луцьк – Варшава» має їхати через селища міського типу Локачі та Іваничі. Проте, через два останніх той не їде. Відтак, люди змушені власними силами виїжджати до Нововолинська чи Володимир-Волинська, щоб сісти у автобус. Схожа ситуація виникла і з маршрутом «Локачі – Хелм».

Куплений квиток, зі слів депутата, не є гарантією того, що його власник стане пасажиром автобуса.

«Часто люди не можуть сісти в той самий автобус, бо водій вже привіз з собою пасажирів, які обілечені чи ні – невідомо», - каже Бик та зазначає, що слід перевірити, чи мають перевізники відповідні дозволи і ліцензії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Географ Показати IP 8 Квітня 2016 11:40
Іваничі і Локачі не села, а смт. писаки!!!
Дядько Показати IP 8 Квітня 2016 12:01
То не автобуси, а контрабандистовозки, - будьмо відверті. І ментальність тих водіїв, як і у пасажирів їхнього транспорту: бистра і легка нажива, пройшовши полосу "перешкод".
сват Показати IP 22 Липня 2016 00:35
у всіх тих начальничків і шоферів є своє божество-анунах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus