USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Волиняни перемогли на Всеукраїнських змаганнях юних рятувальників

5 Вересня 2017 22:28
Вихованці Ківерцівської школи безпеки та виживання «Тивер» взяли участь у 15-х всеукраїнський змаганнях юних рятувальників, повідомляє Район. Ківерці.

В Одесі відбувся 15 всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників. У ньому взяли участь і вихованці Ківерцівської школи безпеки та виживання «Тивер», – розповів наставник організації Юрій Тананайський.

Змагання проходили в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» з 27 серпня аж до 4 вересня. Зрештою, переможцями стали тиверці, виборовши звання чемпіонів України.

Також в особистому заліку серед юнаків Дмитро Охоцький, Едуард Хижун, Дмитро Попович зайняли весь п'єдестал. Серед дівчат Ольга Стеценко посіла 1 місце, Марія Серебряк – 3 місце. У молодшій групі 3 місце зайняла Анна Новосад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексндр Показати IP 5 Вересня 2017 22:41
Юра ти молодець!!! Вітаю з перемогою. Надіюсь, що колись всі зрозуміють, що ти займаєшся благородною і всім необхідною справою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus