USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Волиняни можуть помістити своє фото на марку

11 Грудня 2015 15:45
До Новорічних та Різдвяних свят «Укрпошта» анонсувала випуск персоніфікованих марок – «власних марок». Про це повідомляють у прес-службі організації.

Замовити «особисту філателістичну цінність» дуже легко: треба звернутися до будь-якого відділення поштового зв’язку, заповнити бланк замовлення та мати при собі зображення, яке хотілося б побачити на марці.

Замовлені іміджеві конверти та марки можна використовувати за призначенням – аби пересилати листи в межах України чи відправляти у мандри світом .

За бажанням можна розмістити на марці фото свого автомобіля або домашнього улюбленця. «Вибір обмежується лише вашою фантазією», – коментують організатори.

Також «Власну марку» можна оформити за допомогою багетної рами, що додасть вашому подарунку більшої презентабельності. Тематика персоніфікованих поштових марок є досить різноманітною, від новорічної тематики до державної символіки, як то кажуть, на будь-яку дату і гаманець.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за номером телефону: (0332) 72-54-09.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus