USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Волинян просять врятувати життя 39-річного чоловіка, який впав у кому

20 Листопада 2015 16:16
Життя волинянина Віталія Табачука, мешканця села Ковбань Горохівського району, висить на волосині. За нього борються столичні лікарі, однак, родина терміново потребує допомоги.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла сестра чоловіка, Валентина.

З її слів, чоловікові раніше страждав від головного болю, не допомагали таблетовані засоби. Лікарі районної лікарні поставили діагноз «менінгіт», та лікування результатів не дало.

Чоловік впав у кому, згодом його вдалося реанімувати, його перевели до Луцька. Близько тижня він лежав у нейрохірургічному відділенні обласної клінічної лікарні. Нещодавно його перевезли до Києва.

Згідно з висновками медиків, у чоловіка – мішковидна аневризма правої середьомозкової артерії, стан після розриву аневризми та масивної субарахнаїдальної та внутрішньомозкової кровотечі, набряк та набухання головного мозку, лікворно-гіпертензивний та менінгальний синдром, цефалія.

Віталій Табачук потребує проведення складної високоспеціалізованої операції на судинах головного мозку, для чого необхідно придбати спіралі, по яких буде циркулювати кровотік. Орієнтовна їх вартість – 150 тисяч гривень.

Валентина каже, що сума для родини непідйомна. Чоловік – сирота, дружина працює у хлібному кіоску, вдома двоє синів – один 15-річний школяр, інший – студент.

Вчора чоловік переніс уже 2 операції в Києві, зараз він перебуває в комі. Стан Віталія, згідно з висновками лікарів – «стабільно важкий», чоловік потребує лікування.

150 тисяч гривень – це лише вартість розхідних матеріалів. Ще ж потрібно оплатити операцію, реабілітацію, та супутнє лікування. Зібрати таку суму родина не може, відтак просить небайдужих волинян допомогти врятувати 39-річного чоловіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Листопада 2015 16:28
"кошторисом лікарні передбачено 5,35 грн. на хворого в день" - дійсно майже безплатна медицина ... для держави...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus