USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Волині присвоїли сірий рівень терористичної загрози

12 Серпня 2016 11:53
СБУ встановила рівні терористичної загрози для регіонів України. Згідно результатів перевірки Волинь отримала «сірий» рівень загрози, - повідомляє прес-служба СБУ.

Червоний рівень (реальна загроза) встановлено для Донецької та Луганської областей і Криму.

Жовтий, який означає ймовірну загрозу, - для Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.

Синій рівень (потенційна загроза) в Дніпропетровській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Київській областях та Києві.

Сірий рівень, який позначає можливу загрозу, встановлений для Вінницької, Волинської, Житомирської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської та Тернопільської областей.

Рівні загрози встановили через загострення на адмінкордоні з Кримом і в зоні АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus