USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

«Волиньбаскет» вилетів із розіграшу кубка України

18 Січня 2016 11:33
Луцька баскетбольна команда «Волиньбаскет-WOG» припинила виступ на національному кубку на стадії 1/8 фіналу. У матчі-відповіді волиняни вдруге поступилися столичному «Динамо» - 91:63.

«Динамо» - «Волиньбаскет-WOG» - 91:63 (20:20, 31:19, 20:10, 20:14)

Після першої гри, коли волиняни вдома поступилися з різницею у 13 пунктів, лідер пари здавалося б є очевидним. Вже до на третій хвилині перевага «динамівців» сягнула семи очок – 11:4. Та до перерви волиняни зуміли зрівняти рахунок – 20:20.

Далі тривала рівна гра. Лише за три хвилини до екватора зустрічі кияни стрімко вийшли вперед. Анатолій Челован реалізував один штрафний – 38:36. Потім Артем Сліпчук та Артур Дроздов забили два три очкові – 44:36. Ще два двоочкові за три секунди киянам приніс Олександр Фурс – 48:36. На велику перерву команди пішли за рахунку – 51:39.

У другій половині гри кияни активно діяли на підборах і під кошиком суперника. Головний тренер киян в останній 10-хвилинці дозволив задіяти найближчий резерв. Заміна не підвела – 91:63.

Найбільше очок у грі набрав «динамівець» Кеннет Фандербурк – 24. А лучанин Хакім Джексон оформив дабл-дабл (12 підбирань + 18 очок).

«Напевно, якщо бути об'єктивними, ми б не змогли пройти «Динамо». Цей клуб укомплектований більш досвідченими гравцями. Є і легіонери, є гравці, які мають досвід виступів у Суперлізі, за кордоном. У нас таких гравців дуже мало. Звичайно, це пов'язано з фінансуванням. Ми маємо тих гравців, які можуть наразі бути у клубі, яких клуб може собі дозволити. Дуже багато молодих гравців, які минулого року ще навіть у вищій лізі не грали. Так вийшло, що вони одразу попали у Суперлігу і ми їм стараємося довіряти. Даємо можливість себе проявити. І не всі ще готові демонструвати зрілий баскетбол на такому рівні. Хоча хлопці здібні, але на то потрібен час», - розповів директор «Волиньбаскету» Сергій Смітюх.

«Насамперед не потрібно виходити з думкою, що маєш перевагу у 13 очок. «Волиньбаскет» – молодці. Вони зайвий раз це продемонстрували. Приїхали сюди не здаватися. З початку матчу вони нав’язали нам свою гру і боролися. Ми виграли багато, але вже у другій половині створили необхідний очковий запас. Сподіваюся, вболівальникам сподобалася гра, було дуже багато цікавих моментів. Хочу привітати нашу команду і усіх наших вболівальників з перемогою, з виходом до фіналу чотирьох», - зазначив капітан «Динамо» Артур Дроздов.

Тепер на «Волиньбаскет» очікують поєдинки національного чемпіонату Суперліга. Приємно, що три поспіль гри лучани гратимуть вдома. Так, у вівторок, 19 січня, та в четвер, 21 січня, волиняни прийматимуть «Черкаські мавпи», а у неділю, 24 січня, зіграють з Миколаєвом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 18 Січня 2016 22:16
Поразка і Волиньбаскет-це слова синоніми...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus