USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Волинь» вирушила на збори у Словенію

1 Липня 2016 16:04
Футболісти луцької «Волині» вирушили сьогодні на збори до Словенії.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Так, у п’ятницю, 1 липня, футболісти ФК «Волинь» вирушили автобусом у Словенське місто Раденці. Там, згідно з інформацією джерела, вони проведуть два тижні.

Напередодні сезону-2016/17 «Волинь» розрахувалася з боргами перед усіма гравцями діючого складу.

Отож, схоже, «Волинь» знову повертається до звичного ритму життя і має намір повноцінно підготуватися до сезону.

Розклад матчів "Волині" у Чемпіонаті України на сезон 2016/17:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Сераховичі Показати IP 1 Липня 2016 16:18
Хоч щось приємне -тільки б не зурочити)) і звичайно бажаю удачі!
бачила як до Сераховичі Показати IP 1 Липня 2016 16:26
вони вибиралися на ті збори ,випадково зайшла на стадіон. ВАш тренер просто больний на голову Я таких матюків і злості не чула в житті Потім будуть говорити, який він великий тренер. Може й великий, але як людина то повний негідник.
Психолог до бачила Показати IP 1 Липня 2016 18:22
Мені приходиться бачити все це з середини ( служба). І повірте .що у футболі хлопці ще ті в основному! і не завжди розуміють по-хорошому! і витримати все це- потрібно мати залізні нерви! А Кварц-тренер від Бога! Хоч би частина коштів від "Шахти"- "Волинь" би грала на суперкубок. Емоційні люди негідниками не стають-вони відкриті!
бачила до Психолог до бачила Показати IP 1 Липня 2016 22:53
він кричав не на футболістів а на всіх підряд - я чула! то може і на вас психолог він кричав. Якби мій чоловік таке терпів, я б його шматою вважала. Як ви можете таке знущення терпіти над собою? думаю що через те, як Кварцяний себе поводить, то і клуб нічого не виграє толкового, скільки б грошей не було у вас. нічого путнього із хворим на голову не побудуєш.
Яструб В.М. Показати IP 1 Липня 2016 18:32
В нас, влітку на Волині немає де тренуватися, а в Словенії є ??? Вони будуть грати в чемпіонаті України чи Словенії ??? Логіки в цих діях я не бачу ... За результатами показаними ними в минулому сезоні , їх місце тренування на стадіоні в Голобах , це поки кращий варіант !
сбу Показати IP 1 Липня 2016 21:04
тощо кварц тренер ніякий говорять результати виступів
Лучанин Показати IP 2 Липня 2016 18:55
хватить про Кварца подивіться на себе ,а ту бачила як би в неї був справжній чоловік то вона вже мабуть була дисантником. А толку з тренера який не риба не мясо ,а бо як ШЕВА другий Кличко в нашій рідній державі
Справедливий до Ястр Показати IP 5 Липня 2016 10:50
Ти якщо в футболі дуб-дерево.то краще пиши про балет чи цирк! " Волинь" по результатах сезону в Лізі ,( якби не зняті очка).
Орел до Справедливий до Ястр Показати IP 5 Липня 2016 12:41
Когда уже у вас в клубе глаза откроются на то, что происходит в стране и в футболе? вы как наркоманы, тупо ждете подачок, а ваш тренер шантажирует Палицу, пользуясь своим типа авторитетом и дружбой с Коломойским. Никогда ничего путного не построите в Луцке, пока не начнете думать головой и не зависеть от того, пришли у вам деньги или нет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus