USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Волинь відправила до лав ЗСУ перших строковиків осіннього призову

4 Жовтня 2016 08:31
До лав Збройних Сил України відправили на службу перших чотирьох строковиків з Камінь-Каширського району. Урочисті проводи відбулися 3 жовтня.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Новобранців привітав військовий комісар районного військового комісаріату Віталій Михайлов. Він побажав юнакам по закінченню військової служби повернутися загартованими, змужнілими, здоровими. А також нагадав, що військовослужбовці строкової служби до зони проведення антитерористичної операції на сході України відправлятись не будуть.

Запрошені на урочистості представники місцевої влади зичили хлопцям гідно виконати свій громадянський обов’язок. Посадовці подякували батькам за виховання майбутніх захисників.

Поблагословив бійців на легку службу настоятель Свято-Миколаївського храму, декан Камінь-Каширського району протоієрей Володимир Мицько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 4 Жовтня 2016 09:41
Дедовщину ніхто не відміняв по новому. нехай ідуть діди ждуть
Анонім Показати IP 4 Жовтня 2016 12:25
Порахуйте скільки дармоідів відправляло на службу в армію аж чотирьох хлопців,які не "відкосили" з цілого району(3 офіцери із зарплатами 10-12тисяч,2 держслужбовці 3-5 тис.,голови райдержадміністраціі та райради по 20 тис.,купа лікарів і тд...).Ніхто в краіні не рахуе грошей, через те так і живемо
Анонім Показати IP 5 Серпня 2018 09:50
Уже всі повернулися зі служби, здорові і щасливі!!! Нехай піде ще хтось послужить!!! Кожен здоровий нормальний хлопець повинен відслужити! Щоб не було стидно перед батьками,дідами і Батьківщиною!!! Ато сидять всі здорові в Польщі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus