USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Волонтери та атовці Тернополя здали президентські нагороди через розгін під ВР

10 Березня 2018 14:42
Волонтери та ветерани АТО Тернополя на знак протесту проти силового розгону наметового містечка під Верховною Радою відмовилися від президентських нагород, інформує РБК-Україна.

Голова Тернопільської міської організації ветеранів АТО Дмитро Гайтко зазначив, що активістів під парламентів били неідентифіковані поліцейські в балаклавах - без жетонів, шевронів і нумерації на шоломах.

Екс-офіцер поліції Олег Іванійчук, який постраждав під час розгону містечка, назвав дії правоохоронців злочином і також здав державну нагороду.

Заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик, якому волонтери і бійці передали свої президентські нагороди, запевнив, що на майбутній сесії облради (14 березня) буде підготовлено звернення до керівництва країни і правоохоронних органів, щоб вони дали правову оцінку діям силовиків під Радою.
Нагадаємо, що 3 березня стався силовий розгін наметового містечка під Верховною Радою, в результаті чого силовики затримали понад 100 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олександр Показати IP 10 Березня 2018 15:51
Достойні люди! Достойні вчинки!
Кабальєро Показати IP 10 Березня 2018 16:39
Як вже на то пішло - достойно було би від нинішнього любителя "сліпих трастів і то просто один телеканал - a шо тут такого" взагалі нагород не приймати. Просто ще один інфопривід, який через пару днів всі дружно забудуть. Наскільки пригадую - буча проти праффесора почалась з аналогічного. Але чи то може ті студенти чимось кращі за цих протестувальників, чи то "зараз країна в війні - ти шо, не патріот, який протест, ти агєнтпутєна може". Приводів для гордості тут нема ніяких, як і нема чого гордитись що погнали Яника з таким запізненням. По аналогії - твою жінку коли тебе нема приходить "порати" сусід, ти взнаєш але терпиш, ти ж миролюбивий, не можна так зразу. Потім він крім "порати" починає ще їсти твою їжу, користуватись твоїми речами і бере потрохи гроші з твоєї заначки в столі. Ти і це терпиш. Потім він починає приходити і коли ти вдома, не звертаючи на тебе уваги. Тобі це ясно не подобається, але ти і тут нічого не робиш. І тільки коли він одного дня після втіх виходить з кімнати і каже "слиш, зганяй мені за пивком, і дивись - щоб холодне було", ти нарешті кидаєшся бити морду і випроводжати копняками "гостя". Потім хоч і розказуєш - який я герой, як супостату наваляв, але в душі розумієш що ти звичайний тєрпіла, на якому їздили і будуть їздити. Вертаючись до наших баранів - чекаємо далі.
51 омбр Показати IP 10 Березня 2018 21:04
А відказатись від посвідчення УБД , земельних ділянок ,квартир -СЛАБО? Значки( нагороди ) Це не ордена за них надбавки не передбачені навіть для атошних

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus