USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Вкладникам Ощадбанку СРСР роздають «вітіну тисячу»

5 Червня 2012 17:49
Першого дня літа понад 80 тисяч вкладників Ощадбанку СРСР отримало обіцяні Президентом України Віктором Януковичем компенсаційні виплати обсягом в 1 тисячу гривень.

Про це 5 червня повідомив ZAXID.NET з посиланням на голову правління Ощадбанку Сергія Подрєзова.

«Ощадбанк максимально серйозно підійшов до організації роботи з проведення компенсаційних виплат. Кожний вкладник приходить до банку у визначений тільки для нього час і спокійно отримує компенсацію», - розповів Подрєзов.

Компенсаційні виплати можна отримати до 25 грудня 2012 року в «Ощадбанку». До цього часу фінансова установа планує обслужити 6 мільйонів вкладників.
За оцінками експертів, загальна заборгованість за вкладами громадян України в Ощадбанку СРСР оцінюється приблизно в 122 мільярди гривень.

Варто зауважити, що в березні в «Ощадбанку» повідомляли про перенесення початку виплат з червня на початок липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
толєраст Показати IP 5 Червня 2012 19:42
Он яка фігня ,любі малята.. Починаючи з 2007 року вас як собак тримають напівголодних , напівживих ,а потім на бєлом конє приїжджає якийсь нардепик(адік мартинючок чи гога палка)і з барського плєча кидає вам кістку --- аби не здохли... За все це у жовтні 2012 року ви дружно біжите за них(вони ж бо спасітелі , благодєтєлі !) голосувати , а з січня 2013 року --- дивись початок цього комента
Діоніс Показати IP 6 Червня 2012 08:43
Так то воно так, але у 7-му відділенні Ощадбанку на Волі, у Луцьку, ще 20-21 квітня запис на ту саму актуалізацію був доступний лише у жовтні... Дивна неповороткість та затягування у часі! Можливо, є реальні пояснення...
толєраст до Діоніс Показати IP 6 Червня 2012 10:28
Які цьому пояснення? Вибори будуть у жовтні ! перед тим , як йти на вибори і біля скриньки на дільниці раджу згадати мій попередній комент

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus