USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Військовий аташе Росії відвідав Волинь. ФОТО

19 Квітня 2013 13:13
Військовий аташе Російської Федерації відвідав Володимир-Волинський гарнізон. Найбільше, каже, його здивувало, що в українському війську поряд з героями козацької доби, лідерами національно-визвольних змагань, вшановуються і герої Радянського Союзу, - про це повідомили у прес-службі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Так, у Володимир-Волинському гарнізоні із робочою поїздкою перебував військовий аташе з питань оборони при посольстві Російської Федерації в Україні полковник Андрій Баранов.

Зокрема, він відвідав розташування 51 окремої механізованої бригади 13 армійського корпусу СВ ЗС України. У супроводі начальника Володимир-Волинського гарнізону, полковника Володимира Яцківа, поважний дипломатичний гість ознайомився з історією та бойовим шляхом військової частини, побував у музеї Бойової слави, вивчив умови повсякденного життя, побуту та служби особового складу бригади.

Згодом, військовий аташе ознайомився з трагічною історією в’язнів нацистського табору військовополонених «Nord-365 offlag», який розташовувався на сучасній території бригади.

Зі слів військового аташе Російської Федерації полковника Андрія Баранова, найбільшим враженням для нього було те, що в українському війську поряд з героями козацької доби, лідерами національно-визвольних змагань, вшановуються і герої Радянського Союзу, які загинули в роки Великої Вітчизняної війни.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну ну Показати IP 19 Квітня 2013 14:08
у Володимир-Волинському гарнізоні із робочою поїздкою перебував військовий аташе. А що за робочі справи у представника РФ були на Волині. І ще - сподобався супроводжувач - в формі - з МО, медалей, як на йолке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus