USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Вісім нових вантажівок із львівським сміттям виявили на Полтавщині

2 Березня 2017 12:04
Вісім вантажівок зі сміттям зі Львова виявили 2 березня у Полтавській області, під Кременчуком. 5 вантажівок уже встигли розвантажитися між селами Піщане і Кривуші.

Про це під час сесії Кременчуцької міськради повідомив мер Кременчука Віталій Малецький, передає УНІАН.

За його словами, сьогодні вранці до поліції Кременчука надійшла інформація про те, що вісім вантажівок рухалися «німецькою» трасою й були заблоковані, але пізніше виявилося, що 5 фур вже висипали сміття на межі сіл Піщане і Кривуші.

«Поліція спрацювала якісно. Зупинили, не дали розвантажитися й зробили, щоб тут воно не з'явилося. Зараз готуємо звернення до Гройсмана, Авакова, Луценка й Садового про незаконне скидання сміття. Думаю, сьогодні на сесії ми його підготуємо й приймемо», - сказав Малецький.

Нагадаємо, учора, 1 березня, у селах біля Кременчука правоохоронці затримали вантажівки зі сміттям, яке могло приїхати з Львівщини. Як зазначалося, три вантажівки з львівськими номерами збиралися скинути сміття на території селища Маламівка, два – у Новоселівці.

До слова, трішки раніше сміття зі Львова виявили на Запоріжжі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 2 Березня 2017 13:16
Ось справжнє обличчя Порошенко і Гройсмана - для торгових партнерів з ДНР ЛНР - безкоштовна електроенергія, вода, тепло, а для українців - сміттєва блокада !!! Чиї інтереси Ви Президенте і премєре відстоюєте? Пропоную переїхати Вам в Донецьк - так буде чесно1
Анонім до Петро Показати IP 2 Березня 2017 14:14
Але сміттям керує са-до-вий!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus